Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesületének friss hírei

Érdekképviseletünk Meghívó az MVGYOSZ elnökségének soron következő ülésére A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Elnöksége 2019. június 18-án (kedd) 10:00 órai kezdettel elnökségi ülést tart, melyre Önt tisztelettel meghívom. Dr. Nagy Sándor elnök TOVÁBB A MEGHÍVÓRAkülső, új ablakban nyílik   A TÁRS Projekt érdekvédelmi fórumán volt az MVGYOSZ Az MVGYOSZ meghívást kapott az EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 TÁRS Projekt érdekvédelmi fórumának soron következő ülésére.
Pályázati felhívás! • Pályázhatnak azon tagtársaink, akik legalább 2 éve érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkeznek. • Rendelkeznek telefon előfizetéssel, és legalább 2 GB internet hozzáféréssel. Ha ezzel még nem rendelkeznek, vállalják a telefon előfizetés és a minimum 2 GB internet hozzáférés költségét minimum 2 évig. • Rendelkeznek e-mail címmel.
Pünkösdi ünnepre Ünnepeljük együtt a Pünkösdöt. Árvay Mária összeállítása. TOVÁBB A VERSEKREkülső, új ablakban nyílik   Érdekképviseletünk A kormány benyújtotta a 2020. évi költségvetés tervezetét A kormány benyújtotta a 2020. évi költségvetés tervezetét, ennek okán kereste fel dr. Tapolczai Gergely országgyűlési képviselő az MVGYOSZ elnökét,
A „Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány” pályázata Az alapítvány meghirdette 2019. évi pályázatát a céljának megfelelő támogatások elnyerésére. Az alapító okirat szerint legfeljebb 10 pályázó részesülhet egyösszegű, pénzbeli támogatásban. Alapítványunk ebben az évben a beérkezett pályázatok alapján maximum 250.000 Ft összegben fog támogatást nyújtani legfeljebb tíz sikeresen pályázó látássérült személynek.
Érdekképviseletünk Meghívást kapott az MVGYOSZ a Főkefe 70 éves születésnapjára A Főkefe rengeteg átalakuláson ment keresztül az évtizedek során. A cég vezetői ma is fontosnak tartják és elkötelezettek abban, hogy más megváltozott munkaképességű munkavállalók mellett látássérült embereket is foglalkoztassanak. Az ünnepségen dr. Nagy Sándor, az MVGYOSZ elnöke beszédében kiemelte,
Jótékonysági Kóruskoncert a Szent István Bazilikában 2019. június 1-jén 19:30 órakor a Bazilikában énekel a Lehigh University Choir (LUC) (USA, Pennsylvania) 70 fős egyetemi kórusa Steven Sametz vezetésével. Jótékonysági koncertről van szó, amely ingyenes, de a szervezők szívesen fogadnak adománnyokat, a kedvezményezett a Vakok Állami Intézete.
Érdekképviseletünk Lezajlott az idei küldöttgyűlés Üléseztek a küldöttek!   Szinte hozzászólás és módosítás nélkül elfogadták a Felügyelő bizottság beszámolóját, az elnökség által előterjesztett szakmai beszámolót és közhasznúsági mellékletet, valamint az alapszabály módosításokat. Az ülés legérdekfeszítőbb része azonban mégis a választás volt, hiszen 3 új elnökségi tagot választottak a küldöttek.  
Érdekképviseletünk
Üléseztek a küldöttek  A küldöttek a mai napon üléseztek. Szinte hozzászólás és módosítás nélkül elfogadták a Felügyelő bizottság beszámolóját, az elnökség által előterjesztett szakmai beszámolót és közhasznúsági mellékletet, valamint az alapszabály módosításokat. Az ülés legérdekfeszítőbb része azonban mégis a választás volt, hiszen 3 új elnökségi tagot választottak a küldöttek.
Meghívó a Filmklub vetítésére A „Szól a szív…” Alapítvány kuratóriuma minden kedves érdeklődőt (diákokat, szülőket, ismerősöket) szeretettel vár 2019. május 16-án 16 órakor a Fazekas Mihály: Ludas Matyi című akadálymentesített (hangalámondással ellátott) film vetítésére. Helyszín: Vakok Iskolája, Bravia terem A vetítésért felelős: Oláh Gábor A terem befogadóképességének korlátozott volta miatt kérjük,
Az oldal tetejére Gyorsbillentyű: T